Holigans didžiuojasi pirmąkąrt dalyvaudami Gastronomijos savaitėje ir kviečia jus degustuoti vienintelę šios savaitės 100% augalinę vakarienę, kurioje laukia kūrybingai pagaminti, rudens skonių įkvėpti patiekalai.
Ateikite, patirkite unikalią mūsų virtuvės atmosferą, ragaukite, pasinerkite į skonių kontrastus ir mėgaukitės vakaru, kuris, tikime, suteiks naujų įkvėpimų.
Prie vakarienės galėsite degustuoti profesinalios someljė prie kiekvieno patiekalo priderintus nealkoholinius gėrimus!UŽKANDISNaminiai speltų miltų vafliai su pagardais
Traškūs speltų miltų vafliai su trimis skirtingais pagardais: švelniai saldžiu burokėlių kremu su rozmarinu, pikantišku krienų ir tofu kremu bei gaiviu brokolių ir avokadų kremu. Kiekvienas iš šių kremų suteikia unikalų skonį ir atskleidžia žavią natūralių ingredientų harmoniją.
PAGRINDINIS PATIEKALASLėtai kepti pastarnokai su paprikų ir ekologiškų žemės riešutų putėsiais bei raudonviršių padažu
Minkšti, lėtai kepti pastarnokai, subtiliai saldūs ir praturtinti lengvais paprikų bei žemės riešutų putėsiais. Raudonviršių padažas suteikia šilto miško aromatą, o visa tai drauge sukuria maloniai šildantį patiekalą.
DESERTASŠokoladinis ekologiškų burokėlių-aviečių desertas „Burgundo“
Šis desertas – tai tamsus šokoladas, papildytas švelniai žemišku burokėlių ir gaiviu aviečių skoniu. Be pridėtinio cukraus ir glitimo, „Burgundo“ išlaiko natūralių ingredientų švarą ir siūlo prabangų, subtiliai saldų potyrį.
Rezervuokite vietas lapkričio 4-9 dienomis nuo 17,30 ir leiskitės į nepamirštamą skonio kelionę su Holigans.
Kaina be gėrimų - 30 eurų
tel. nr. +370 640 77277