Aprašymas
Šventinės džiaugsmo akimirkos jau artėja, todėl kviečiame Jus prisijungti prie mūsų įdomių ir skanių šventinių patiekalų gamybos kursų! Išmokysime, kaip suteikti savo šventiniam stalui išskirtinumo, kaip paruošti tradicinius šventinius patiekalus šiuolaikiškai, kad Jūsų stalas sužibėtų naujais, unikaliais skoniais.
KĄ IŠMOKSITE GAMINTI?
Prabangų šventinį keksą su karijų riešutais ir rozmarinu – fantastiškai skanus, švelniai pikantiškas, minkštas ir tirpstantis burnoje. Niekuomet neatspėtumėte, kad jis be gliuteno, pieno produktų ir rafinuoto cukraus
Kalėdomis kvepiantį meduolinių biskvitų tortą su naminiu apelsinų džemu, apelsinų cukatais ir šilkiniu kremu
Kapotos tešlos tradicinį šventinį Velingtono pyragą kitaip – su Beyond Meat faršu, lęšiais ir karamelizuotais burokėliais
DOVANOSIME:
nuostabų spanguolių padažą kartu su receptu,
imbierinių sausainių receptą
šventinės, natūralios keksų ir tortų puošybos paslaptis
KUO MŪSŲ KURSAI YPATINGI?
Gaminsime iš ekologiškų arba labai aukštos kokybės ingredientų, diskutuosime, kuo jie pranašesni už įprastus ir pasidalinsime, kur jų galima įsigyti.
Kursų mentorė turi ilgametę patirtį, gaminant ir kuriant receptus sveikesniems desertams bei maistui. Ji dalinsis savo patirtimi ir patarimais, kad jūsų kūrybinis procesas būtų kuo sklandesnis.
Kursai yra demonstraciniai, bet norintiems visuomet užleidžiame gaminančio vietą 🙂
Taip pat išsinešite krepšelį su kursuose gamintu maistu bei išsamias receptūras.
KURSŲ INFORMACIJA
• Kursų pradžia: 2023.12.17 11 arba 15 val
• Vieta: Vilnius, Verkių 27, restoranas Holigans, konditerija
• Kursų trukmė: apie 3 val
• Kaina: 75 e
NAUJIENA
Jei nespėjote į kursus, bet labai norisi recepto, turime jums gerą žinią – nuo šiol visus kursų receptus galėsite įsigyti mūsų elektroninėje parduotuvėje