Filtruoti

Rodoma 1–16 iš 43

Mes tuo tikime, mes taip valgome, mes taip gyvename!
Visos tradicinės daržovės: morkos, burokėliai, bulvės, kopūstai, salierų gumbai, žirniai moliūgai , cukinijos, obuoliai ir t.t  yra ekologiškai užauginti ir į Holigans restoraną patenka iš atsakingų Lietuvos ūkių.
Šviežiai malūne malti kvietiniai bei ruginiai miltai pas mus atkeliauja lietuviško ūkio.
Tai ko negalime įsigyti pas vietinius ūkininkus, pvz avinžirnius, bolivinę balandą, riešutus ir begalę kitų produktų perkame iš sertifikuotų eko ūkių visame pasaulyje.
Ieškome tokių tiekėjų, kurie yra tikri, širdingi augintojai, savo srities profesionalai ir entuziastai.
Holigans ypatingą dėmesį skiria maisto švarai, jo laikymui bei pačiam gaminimo procesui. Mūsų virėjai patys gamina obuolių actą, majonezą, ir net kečupą. Holigansai yra visų gyvų būtybių draugai, todėl mes atsisakome prievartos maiste, mintyse, gyvenime. O tada atsiranda daugiau vietos šviesos ir draugystės džiaugsmo šventei.
Mūsų virtuvės vadovas jūsų šventei sukūrė išskirtinius vegetariškus ir veganiškus vieno ar dviejų kąsnių, spalvingus ir išraiškingų skonių užkandžius bei karštus patiekalus.