NAUJIENOS

PASKAITA

Kaip išgyventi vienoje „virtuvėje” su paaugle?

2024-02-07

Lietuvos sveikuolių sąjungos valdybos narė bei šeimos santykių temas analizuojanti lektorė Eglė Kislovski, pristato naują gyvų susitikimų ciklą vakarienės formate.

Antrojo susitikimo tema „Kaip išgyventi vienoje „virtuvėje” su paaugle?

Šį kartą dėmesį kreipiu į mamas ir tėčius, kurie augina dukras. Artėjantis paauglystės periodas ar pati paauglystė tai dažnai nepaprastas laikas mamoms ir tėčiams. Atrodo taip nori sukurti santykį, o nesigauna… dukra neklauso, ne ten palieka daiktus, negirdi, nesitvarko, negrįžta namo, nepagarbiai kalba, susidėjo su bloga kompanija, pradėjo rūkyti, gal net vartoja alkoholį, nesitvarko virtuvėje, nesikloja lovos…. o mamai ir tėčiui taip sunku….

Susitikime sužinosite:

  • sužinosite kas svarbu aulėjant mergaitę;
  • konkrečius būdus, ką galite padaryti, kad santykis keistųsi;
  • iš kur mamai rasti jėgų visa tai išgyventi.

Skaniai, lengvai ir prasmingai pabendrausime ir įgausite naujų žinių bei įrankių kaip galime būti išgirstais. Galėsite užduoti Jums rūpimus klausimus.

Susitikimas vyks iš karto po darbų, tad kviečiame pavakarieniauti  ir tada jaukiai pabedrauti.

Susitikimo trukmė – 18.00 – 20.00 val.

Vietų skaičius ribotas. Būtina registracija.

Vietos rezervacijos mokestis 10 eur. (Vakarienės kaina neįskaičiuota)

Susitikimo vieta – „Holigans“ Restoranas Vilniuje, Verkių g. 27.

Jeigu turite klausimų rašykite: egle@sveikuoliai.lt

HOLI VALENTINO SALDUMYNAI JAI ir JAM

Valentino diena – tai ypatinga proga apie savo jausmus artimam žmogui prabilti skaniausia meilės kalba. Tad šiai progai specialiai sukūrėme du saldumynų rinkinius: vieną – “JAI” ir kitą – “JAM”.

Valentino dienos saldumynai “JAI”

Keksiukai su uogomis ir karamele – ne tik gražūs, bet ir nepaprastai skanūs keksiukai, kur švelnus biskvitas puikiai dera su gaiviu uogų įdaru ir plakta augaline grietinėle (vegan)

Krepšelis su baltuoju šokoladu – begliutenis krepšelis puikiai dera su ekologiškų migdolų ir datulių karamele bei baltojo naminio šokolado ganašu (vegan, glutenfree)

Baltojo šokolado putėsių desertas su avietėmis – tarsi meilės himnas – traškus naminio baltojo šokolado krepšelis, šokoladiniai burnoje tirpstantys putėsiai ir avietės (vegan, glutenfree)

Tiramisu su avietėmis – klasikinis itališkas desertas su naminės aviečių uogienės sluoksniu, švelniu kavos be kofeino skoniu ir augaliniu kremu žada tikrą malonumą (vegan)

Valentino dienos saldumynai “JAM”

Šokoladiniai keksiukai – intensyvaus skonio desertas, kurį pamils kiekvienas šokolado gerbėjas – su šokoladu, ekologiška kakava, kava, įdarytas ekologiškų žemės riešutų kremu (vegan)

Krepšelis su juoduoju šokoladu ir šilauogėmis – begliutenis krepšelis puikiai dera su ekologiškų migdolų ir datulių karamele bei tamsaus becukrio šokolado ganašu (vegan, glutenfree, sugarfree)

Juodojo šokolado putėsių desertas su datulių karamele – tarsi meilės himnas – traškus tamsaus becukrio šokolado krepšelis, šokoladiniai burnoje tirpstantys putėsiai ir datulių karamelė (vegan, glutenfree, sugarfee)

Tiramisu su citrinų curdu – klasikinis itališkas desertas su naminio citrinų “curd’o” sluoksniu, švelniu kavos be kofeino skoniu ir augaliniu kremu žada tikrą malonumą (vegan)

Te šie Valentino dienos saldumynai sukurti neišdildomus prisiminimus ir kiekvienas desertas tampa jūsų meilės simboliu 🩷

Saldumynų vitrinoje rasite nuo Vasario 13 d, o užsisakyti ypatingai progai galite jau dabar mūsų Elektroninėje parduotuvėje.

HOLIGANS GIMTADIENIS, SAUSIO 22-28 DIENOMIS

Ačiū, kad esate su mumis jau 8 metus – mus palaikote, ragaujate naujus patiekalus, kviečiate draugus, švenčiate gimtadienius, vestuves. Holigans tikslas – nuolat tobulėti, mokytis ir ieškoti.

HOLIGANS gimtadienio proga rengsime konkursą ir dovanosime vieną šventinį TIRAMISU. Sąlygos paprastos – Holigans FB paskyroje parašykite palinkėjimą – ko mums trūksta, kad būtume skanesni, geresni ir dar labiau atlieptume jūsų svajones apie geriausią vegie/vegan restoraną Lietuvoje 🙂

Gimtadienio proga – visą ateinančią savaitę – nuolaida legendiniam HOLIGANS tortui Tiramisu. Su laiku jis šiek tiek pasikeitė, iš vegetaro tapo veganu, bet jo charizma ir populiarumas tik dar labiau išaugo. Tad visą savaitę siūlome ragauti legendinį tortą Smaližainėje ar Restorane tik už 1 eur arba pirkti visą su 22 % nuolaida.

KIEKVIENĄ SAVAITGALĮ – HOLIGANS BRUNCH

lgai lauktas ir sulauktas Brunch’as jau čia

Kviečiame Jus, Jūsų draugus ir šeimą paragauti naujų patiekalų, pabūti jaukioje “Holigans” restorano aplinkoje ir, aišku, skaniai bei smagiai praleisti laiką kartu.

Laikas 11.00-15.00 val.

MENIU:

– grikių košė su avokadais, kaparėliais, keptais pomidorais, batatais;

– avokado skrebutis su sezamų sėklomis ir ridikėliais;

– skrebutis su tofu ir anakardžių hollandaise padažu;

– skrebutis su rikotos sūriu, marinuotais pomidorais, baziliku, kalamata alyvuogėmis, žalumynais;

– “angliški pusryčiai” su skrudinta grikių duona, avokadais, avinžirniais ir keptais pomidorais;

– bananų skrebutis su karamelizuotais bananais, lazdynų riešutais, kokosų grietinėle ir šviežiomis uogomis;

– naminiai varškėčiai su bananais, aviečių uogiene, šviežiomis uogomis.

Beveik visi patiekalai #vegan, daug #glutenfree opcijų, bei, žinoma, skani kava, arbata, gėrimai bei Smaližainės saldumynai.

Holigans pradeda naują smagių vakarienių formatą – “HoliFridays” ir kviečia į pirmąjį renginį su charizmatiškojo Edgaro Lubio dainomis.

Vakarėlio metu galėsite mėgautis patiekalais iš naujojo Holigans meniu ir pasinerti į emocingą Edgaro Lubio muziką, kuri itin dera prie Holigans atmosferos.

“HoliFridays” – tai ne tik puikus būdas užbaigti savaitę, bet ir proga pabėgti nuo kasdienybės ir savo vakarą užpildyti subtilių patiekalų skoniu, gera muzika ir puikia kompanija.

Holigans – eat good be good.

Laukiame jūsų sausio 26 d 19 val, RENGINYS NEMOKAMAS, staliukų rezervacija tel +370 640 77277

#glutenfree opcijų, bei, žinoma, skani kava, arbata, gėrimai bei Smaližainės saldumynai.